היינות שלנו
Kerem Ben Zimra
כרם בן זמרה
סדרה של יינות זנים בעלי איכות גבוהה וארומה משובחת המציעים שילוב ייחודי של טעמים. הענבים גדלו בכרמי המשפחה מכרם בן זמרה ונבצרו בשעות הבוקר המוקדמות והקרירות הפכו ליינות המתארים בצורה הטובה ביותר את הזנים באזור גידולם- כרם בן זמרה. היינות נעימים לשתייה ומעניקים חווית יין מענגת במיוחד.
לסדרה 7 יינות: סוביניון בלאן, גרנאש בלאן, קולומברד, רוזה מרסלן, קברנה סובניון ושיראז.
Winemaker edition
מהדורת היינן
סדרת מהדורת היינן מציעה יינות בעלי איכות גבוהה וארומה משובחת המציעים שילוב ייחודי של טעמים.
הענבים גדלו בכרמי המשפחה מכרם בן זמרה ונבצרו בשעות הבוקר המוקדמות והקרירות, היינות התיישנו בחביות עץ אלון צרפתיות מובחרות בגודל של 500 ליטר לתקופה שבין 14 ל- 20 חודשים.
סדרה זו הינה "מגרש המשחקים" של היינן, אבי רוזנברג, בה הוא בוחר להבליט חומרי גלם איכותיים במיוחד ועל כן שמה.
לסדרה 5 יינות: שרדונה, פטיט סירה, מרסלן, מלבק וממסך אדום a.
Plot 98
פלוט 98
סדרת יינות מחוזקים.
לסדרה זו מגיעים ענבים בשיטת גידול ייחודית מבציר ידני מאוחר. בהגעת הענבים ליקב האשכולות נבררים בקפידה ולאחר מכן מפרידים הגרגירים מהשידרות, משם תסיסה חלקית עד לרמת סוכר רצויה, הוספת כוהל ענבים על מנת לעצור המשך תסיסה והשריה על הקליפות, באמצעות שמרים ייחודיים, כל זאת בתסיסה חמה ומהירה מביאים למיצוי מלא של הפרי תוך שילוב של אלכוהול גבוה המשתלב עם הפרי.
בהגעת הענבים ליקב האשכולות נבררים בקפידה ומשם לתהליך הסחיטה, על מנת לשמור על הצבע הייחודי.
היינות מתיישנים בחביות עץ אלון לתקופה של 30-36 חודשים.
מתאימים כקינוח לארוחה טובה.
Plato
פלטו
יין הדגל של היקב.
היין מיוצר אך ורק בשנים בהן הבציר איכותי במיוחד ועומד בסטנדרטים הגבוהים ביותר, הענבים המיועדים ליין זה עוברים תהליך מוקפד ביותר של מיון וייצור לאחר הבציר, האשכולות עוברים מיון ידני להבטיח שרק הענבים באיכות הגבוהה ביותר נבחרים לסדרה.
לאחר הסחיטה ועם הפרדת הגרגר והשידרה עוברים להשרייה קרה בת 72 שעות ורק אז מועבר היין לחביות עץ אלון צרפתיות לתקופת יישון של 24 חודשים, יינות אלו עוברים תהליך יישון נוסף בבקבוקים במשך תקופה של 8-12 חודשים. יין פלאטו זכה בפרסים יוקרתיים ובהכרה בינלאומית בשל טעמיו המתוחכמים והמגוונים.
זהו יין עוצמתי במיוחד, המשלב בתוכו איזון מושלם בין שלל טעמים וניחוחות.
November
נובמבר
חודש נובמבר הוא החודש המרגש ביותר בשנה, החודש בו אנו מחליטים מה יהיה הממסך הסופי לכל יין ויין.
זהו תהליך שמתקיים לאורך כל התקופה, בה אנו טועמים כל חבית בנפרד ומחליטים עם אילו חביות לשלב כל יין.
בחודש נובמבר אנחנו מחליטים מה יהיה השילוב הסופי. היין נובמבר מורכב מהחביות המצטיינות שקיבלו את הציון הגבוה ביותר באותה שנת בציר ועל כן הרכבו משתנה מבציר לבציר.
נובמבר 2019 הינו ממסך של קברנה סובניון, פטיט סירה ומרסלן.
היין התיישן למשך 24 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי של 500 ליטר בעלות צפיפות עץ גבוהה במיוחד. המלאי מוגבל.